duminică, 17 mai 2009

De la Ovidiu Rauca

Fratii mei,


ceea ce fratele Samy Tutac ne-a impartasit e o recenta si istorica oportunitate a evanghielicilor romani de a mijlocii inaintea lui Dumnezeu pentru fr. Ben-Oni Ardelean, si o chemare la a strange randurile in jurul acestui frate minunat. Il cunosc foarte bine pe fratele Ben-Oni Ardelean de aproape 15 ani si recomand tuturor, indiferent de cum va pozitionati politic, sa ne unim fortele si sa demonstram acum, ca evanghielicii romani au devenit o voce care trebuie considerata in Romania si cu ecou pana in Europa.



Ma rog ca Dumnezeu sa-si desavarseasca lucrarea si in acest plan - pentru gloria Lui !

Ovidiu Rauca,
Romanian Baptist Church
of San Francisco Bay Area



--- On Sat, 5/16/09, Samy Tutac wrote:

Subject: [pastornet] Rugaciune pentru Europa



Dragi frati in Cristos,



Asa dupa cum stiti anul acesta in perioada 4-7 iunie vor avea loc alegeri pentru Parlamentul European in toate tarile din Uniunea Europeana.

Cei alesi vor servi in acest for european pentru o perioada de cinci ani.Desi nu dam mare importanta acestor alegeri doresc sa va reamintesc ca in anii urmatori Parlamenul European va emite majoritatea legilor in Uniunea Europeana si acestea vor afecta profund viata fiecarei natiuni parte a U.E.,inclusiv a Romaniei.Nu cred cva este nevoie sa va reamintesc ca prezenta evanghelicilor in acest for este extrem de scazuta,dar in contextul actual absolut necesara.

Romania va fi reprezentata de un numar de 33 de europarlamentari.

Cu ajutorul Domnului tara noastra are sansa reala de a avea in noul legislativ european un credincios evanghelic.Fratele Ben Oni Ardelean aflandu-se pe pozitia a sasea pe lista Partidului National Liberal, ar putea fi, cu ajutorul Domnului si cu sprijinul nostru, reprezentant ul evanghelicilor din Romania in Parlamentul European, dupa 7 iunie 2009, data la care au loc aceste alegeri in Romania.In acest context va indemn sa ne unim in rugaciune pentru Europa si sa-i cerem Domnului indurare pentru acest continent paganizat.

Sa ne rugam pentru o prezenta evanghelica cat mai puternica si din cat mai multe tari.Sa ne rugam pentru fratele Ben Oni Ardelean si sa-i incurajam pe fratii nostri sa participe la acest scrutin electoral si sa sustina candidatul nostru.

Stiu bine ca adesea avem optiuni politice diferite dar stiu la fel de bine ca unul din principalele atuuri ale copiilor lui Dumnezeu a fost si este capacitatea de a se sprijinii reciproc si de a fi uniti pentru o cauza comuna.



Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!Dumnezeu sa binecuvanteze Europa!



Pastor Samy Tutac,Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu