marți, 21 iulie 2009

Evanghelizare in Florida



In weekendul de 18 si 19 Iulie bisericile din Hollywood Florida, au avut doua evenimente de evanghelizare. Ambele au fost prilejuite de venirea evanghelistului Tony Antony din Anglia, directorul fondator misiunii Avanti Ministries.

Primul eveniment a avut loc sambata de la 10.00 AM-4.00PM, cand Tony Antony a predat un curs de evanghelizare. Cursul "Release" a fost dezvoltat de misiunea Avanti, si este un curs de pregatire si motivare a credinciosilor in a marturisi evanghelia, responsabilitate neglijata de cei mai multi crestini.

Duminica seara a fost organizata o seara de evanghelizare de Hollywood Center of Performing Arts ( Casa de Cultura ). Tony Antony si-a prezentat marturia presonala si a predicat Evaghelia cu putere. Tony Antony a fost campion mondial la Kung Fu, dar, printr-un concurs de evenimente, a ajuns in inchisoare in Cipru, unde vizitat de un misionar, ia contact cu adevarul si puterea mantnuitoarea a Evangheliei si viata lui s-a schimbat radical. Marturia lui e o puternica demonstratie a harului nespus de mare pe care Dumnezeu ni-l da in Hrisots. Aceasta a fost o ocazie binecuvantata pe care Dumnezeu a dato-o bisericilor Romanesti din Hollywood sa faciliteze necrestinilor de limba engleza sa auda Evanghelia.

Multumim lui Dumnezeu pentru harul daruit si pentru roadele binecuvantate ale acestui eveniment in care Hristos a fost proslavit si bisericile au fost binecuvantate.

Florin Vancea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu