marți, 8 decembrie 2009

De la Horatiu Mihet

Dragi Prieteni,

Va multumesc din toata inima pentru rugaciunile fierbinti inaltate spre cer saptamana trecuta pentru procesul din Santa Rosa. Din nou am primit multa binecuvantare si putere din partea Domnului nostru in acel tribunal! Nu stim inca rezultatul final, pentru ca un membru din familia Judecatoarei Casey Rodgers a avut un accident Vineri, si ea a trebuit sa plece in graba la spital inainte ca procesul sa fie terminat. Urmeaza ca acum sa terminam argumentul in scris, iar verdictul sa fie anuntat candva in Ianuarie.

Avem toata speranta ca rezultatul va fi unul bun. Evidenta pe care am prezentat-o impotriva lui ACLU a fost clara si puternica. Un moment deosebit a avut loc cand una dintre clientele pe care o reprezentam a izbucnit in plans in timp ce a dat marturie. Ea a relatat cum o colega a avut un copilas de doi ani de zile, care in mod tragic a murit. Colega a venit plangand la aceasta clienta, cautand incurajare si speranta. Ele au decis sa se roage lui Dumnezeu pentru puture si sprijin, DAR AU TREBUIT MAI INTAI SA SE ASCUNDA INTRUN DULAP, ca nu cumva sa fie raportate de spionii lui ACLU si trase la raspundere pentru contempt criminal! Nu a fost nici un ochi uscat in tot tribunalul, in afara de ochii celor de la ACLU, care continua sa fie orbi la injustitia pe care au facut-o in Santa Rosa.

Continuati sa va rugati pentru acest caz, pentru argumentele finale pe care le vom depune in urmatoarele doua saptamani, si pentru o victorie finala. Rugati-va de asemenea pentru familia Judecatoarei Casey Rodgers, care trece printr-o incercare la momentul de fata.

Si daca nu va cer prea mult, rugati-va de asemenea pentru cazul Dixon v. Hallmark, in care procesul va avea loc saptamana viitoare in Jacksonville, si in care – daca va amintiti – cautam vindecarea drepturilor constitutionale ale lui Daniel si Sharon Dixon, familia Crestina care a fost concediata si data afara din apartamentul lor pentru ca au afisat o poza “ofensiva” “discriminatorie,” si “Ilegala” cu niste crini, care spune doar: “Priviti la crinii din camp ... Matei 6:28.”

Domnul nostru este Mare si Bun!

Pentru Slava Lui, Horatio G. Mihet, Esq.
Senior Litigation Counsel, Liberty Counsel
1-800-671-1776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu