joi, 11 martie 2010

De la Horatio G. Mihet

Dragi Prieteni,

Astazi a fost o zi minunata pentru Constitutia Americii! Curtea de Apeluri Juridice din Circuitul Noua – care include California si 10 alte state din vestul Americii, si care este cel mai liberal tribunal din America – nea dat DOUA victorii fantastice, si lui Michael Newdow – faimosul doctor, avocat si ateu – DOUA infrangeri enorme.

In unul din cele doua cazuri decise astazi, Circuitul Noua a constatat ca “Pledge of Allegiance” – pe care copiii il rostesc in fiecare zi la scoala – NU incalca Constitutia doar pentru ca mentine ca suntem “One Nation Under God.” Din potriva, tribunalul a decis ceea ce noi am mentinut de la inceput, si anume ca “Pledge of Allegiance ne uneste pe toti prin idealul pe care tara noastra a fost fondata, si anume: O Natiune, sub Dumnezeu.”

Si, in aceeasi zi, acelasi tribunal de asemenea a decis, intr-un caz separat adus tot de Michael Newdow, ca motoul nostru national “In God We Trust” de asemenea este constitutional si poate sa ramana pe banii nostri si pe monumentele noastre.

Contactat de presa nationala (the Associated Press), inteleptul Michael Newdow a avut o reactie foarte filozofica: “Oh man, what a bummer!” (Nu cred ca pot sa-i fac dreptate traducand-o in engleza, asa ca nu am sa incerc.)

Nu avem nici un motiv sa credem ca Michael Newdow si ateii pe care-i conduce vor abandona cruciada lor impotriva lui Dumnezeu. Dar il vom intalnii pe scarile tribunalului ori de cate ori se va reintoarce. Deocamdata, putem sa jubilam si sa proclamam ca “In God we STILL trust.” Slava Domnului!

Va multumesc pentru sprijinul vostru, si ma bucur impreuna cu voi pentru puterea si bunatatea Tatalui nostru.

Pentru Slava Lui,

Horatio G. Mihet, Esq.
Senior Litigation Counsel
Liberty Counsel
PO Box 540774
Orlando, FL 32854
1-800-671-1776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu