miercuri, 12 mai 2010

O biruinta mai mare!

Dragi Prieteni,

Astazi Dumnezeu ne-a dat o noua victorie miraculoasa! V-am spus de mai multe ori despre tanarul implicat in viata homosexuala, care a dat in judecata pe un psiholog Crestin, cautand sa il falimenteze, pentru ca psihologul i-a spus ca Isus poate sa il elibereze din lantul pacatului. De mai bine de un an de zile, il aparam pe acest doctor, un om al lui Dumnezeu, impotriva celor mai mari organizatii de homosexuali care au preluat cazul acestui tanar si incearca prin el sa elimineze orice opozitie Crestina.

Astazi am primit o scrisoare de la acest tanar, prin care el ne spune ca sa intalnit cu Medicul Minunat despre care doctorul nostru i-a marturisit, si ca Isus i-a curatat inima si viata! Asa de radical i-a schimbat Isus viata, incat el acum va incepe o misiune prin care sa ajute pe altii care sunt inca in robie, asa cum a fost el. Tanarul acesta este si va fi or marturie vie despre puterea lui Dumnezeu.

Bineinteles, litigiul impotriva doctorului nostru se termina, pentru ca organizatiile care s-au ridicat impotriva lui au ramas fara client! Noi in intelepciunea noastra am planificat mai multe cai la victorie, dar Dumnezeul nostru in intelepciunea lui a ales o alta cale, care ii aduce Lui slava si glorie.

Slaviti pe EL si bucurati-va impreuna cu mine!


Horatio Mihet, Esq.
Senior Litigation Counsel
Liberty Counsel
PO Box 540774
Orlando, FL 32854
1-800-671-1776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu