miercuri, 16 iunie 2010

Hollywood-ul la Nashville




Cânt Aleluia, cânt Aleluia, Ţie Dumnezeul meu iubit...”
Cuvintele acestei cântari au răsunat din plin în weekend-ul din 11-13 iunie 2010 când un grup de tineri din Biserica Baptistă “Harul” din Hollywood, Florida insoţiţi de fratele pastor Marian Chirla au vizitat Biserica Baptistă Română din Nashville, TN.
Cu acest prilej , tinerii bisericii locale împreună cu musafirii noştri şi cu Biserica Americană “Victory in Jesus Church” pastorită de fratele Phil Gruiţă au ajutat atât spiritual cât şi material (rugăciune, încurajare, donaţii şi reparaţii) victimele inundaţiilor din 1-2 mai 2010.
Duminică, în cadrul celor două programe ale bisericii ne-am bucurat de părtăşia frăţească în jurul Cuvântului sfânt rostit cu putere de fratele pastor Marian Chirla. Tinerii au lăudat pe Domnul şi au încântat pe toti fratii, surorile, musafirii şi prietenii Casei Domnului prezenţi la închinare.
Pentru toate momentele de părtăşie, de mărturisire a Scripturii prin Cuvânt şi faptă, pentru bucuria reîntâlnirii şi zidirii sufleteşti, pentru căldura sufletească şi a ”focului de tabără”… nu putem spune decât:
“Ferice de ceice locuiesc în Casa Ta! Căci ei tot mai pot să te laude... Ei merg din putere în putere, şi se înfăţişează înaintea lui Dumnezeu in Sion.“ (Psalmul 84:4,7)
Pastor Timotei Miu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu