vineri, 11 februarie 2011

Preotii pocăiți se botează!

Dragi mei,

In data de 11 decembrie, intr-o sala de sedinte a Bisericii Baptiste Biruinta din Baia Mare a avut loc sedinta ,,Asociatiei Preotilor Convertiti".Au participat 11 preoti din cei 17 pe care i-am invitat.Atmosfera a fost una de sarbatoare.Am avut o partasie frumoasa impreuna si fiecare si-a marturisit atat convertirea cat si lucrarea pe care o face.Prin toate acestea ne-am intarit in credinta si l-am intarit pe fratele Gheorghe,fostul calugar care urma sa fie botezat a doua zi.

Duminica intr-o atmosfera de sarbatoare,a avut loc botezul a 6 persoane printr care si fratele Gheorghe,fostul calugar, care a fost imbracat in haine albe.Prin aceasta a marturisit cum cugetul sau s-a curatit, s-a spalat in sangele jertfei Domnului Isus Hristos.

La programul de dimineata a participat o numeroasa asistenta.Mai multi preoti au avut marturiile iar pastorul bisericii a avut predica pentru botez.
La amiaza multa lume,multi prieteni,iarasi multe marturii si multa bucurie.

Fostul preot Serafim Scrobut a condus grupul preotilor convertiti intr-o cantare care este imnul ,,Asociatiei" noastre.Toate aceste marturii au fost inregistrate video si audio si au fost date la postul de televiziune public OTV.

IMEDIAT DUPA ACEST EVENIMENT AM FOST INVITATI la o televiune crestina si astfel marturiile preotilor a putut patrunde in mediul nostru evanghelic.De atunci preoti convertiti in grupuri de 2 sau 3 am mers prin sate si biserici prop[ovaduind evanghelia imparatiei.


Sute de reviste care contin marturiile preotilor convertiti si de dvd-uri au fost imprastiate in intreaga tara.Anul acesta, cu mai mult avant vrem sa slujim si sa le predicam evanghelia atat preotilor,calugarilor cat si poporului de rand.


Vreau sa inchiriez camine culturale,sa ne deplasam la preoti acasa,sa avem discutii particulare si publice cu ei si sa-L rugam pe bunul Dumnezeu sa lucreze cu putere pentru intoarcerea poporului intreg cu fata spre El.

Tot ceea ce am scris mai sus nu este o lucrare pe care o vreau facuta prin puterea noastra ci prin puterea lui Dumnezeu,,pentru ca aceasta putere nemaipomenita sa fie de la Dumnezeu si nu de la noi"-epistola catre Corinteni a sfantului Ap.Pavel.

Cu drag,
Cristian Florea-coordonatorul Asociatiei preotilor convertiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu