miercuri, 13 aprilie 2011

Seattle la sfârșit de săptămână

Fratele Victor Popovici si Pavel Sandu, păstori la două biserici moldovenești, m-au invitat weekendul trecut la Seattle. Am lucrat din greu: joi seara studiu, vineri seara studiu cu tinerii din toate bisericile, sambata de la 11 – 16 studii si intrebari cu pastorii, comitetele si sotiile celor ce slujesc, sambată seara servici la Biserica, duminica dimineata (:008-9:30), la pranz (13:00-15:00) si seara (18:00-20:30) servicii la biserici.


Fratele Pavel, tatăl păstorului Sandu Pavel, la rândul său păstor cu mulți ani de activitate, îngrijește împreună cu soția de unul din nepoței.

O sală neîncăpătoare chiar și când este extinsă în sala de sport ...


Familiile celor care cântă în corul bărbătesc

Am găsit, la doi ani de la ultima mea vizită, biserici mai mari numeric și mai frumos așezate. La amândouă le-ar trebui o clădire proprie, pentru că, oricât de amabile ar fi gazdele americane, moldovenii nu se simt încă „la ei acasă“.


De „Memorial Day“, bisericile moldovene se vor aduna pentru Convenția lor care va avea loc la Seattle, Wa. Dacă sunteți prin apropiere, ei vă invită să participați și voi alături de ei.
Le-am transmis invitația de a veni alături de noi la Convenția RBA din toamnă și s-au bucurat. Fie ca Dumnezeu să întărească părtășia și colaborarea noastră frățească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu