marți, 18 august 2009

Lauda Mielului la Chicago


Laudă adusă Mielului din Chicago
25-26 Iulie 2009

Cântarea se înălţa maiestuos către tronul Tatălui ceresc, şi odată cu ea şi inima mea a spus: Da, Doamne! Vreau să trăiesc pentru Tine! Primeşte, te rog, viaţa mea! Şi la fel cred că au făcut, alături de cei care cântă în corul Laudă Mielului, şi mulţi alţii care i-au ascultat sâmbătă si duminică, 25 şi 26 iulie 2009, în Biserica Baptistă Română din Metropola Chicago păstorită de fratele Valentin Popovici şi în biserica păstorită de fratele Daniel Chiu.

Biserica Baptistă Română din Metropola Chicago a serbat în 26 iulie 2009, 39 de ani de la înfiinţarea bisericii. Cu această ocazie aniversară biserica a avut invitaţi speciali –fratele păstor Nelu Brisc din Portland, Dr. Titus Cocian din Atlanta, corul Laudă Mielului şi mulţi alţii.

Români din diferite părţi ale Statelor Unite, dar şi de mai departe (din România până în Australia) s-au bucurat împreună, s-au închinat lui Dumnezeu mulţumindu-i pentru bunătatea Lui, pentru tot ce El a lucrat în vieţile lor, pentru modul minunat în care le-a mântuit sufletele şi i-a purtat pe braţe. Bucuria a continuat cu o masă de dragoste pregătită de fraţii şi surorile de la biserica din Des Plaines, la care au fost invitaţi cu drag toţi cei prezenţi, fie că erau de-ai casei, sau oaspeţi de departe sau mai de aproape.

Duminică dupămasa corul Laudă Mielului a slujit în Biserica Română Baptistă păstorită de fratele Daniel Chiu. Aşa cum am fost îndemnaţi şi de predica fratelui Laurean Lazarescu, împreună cu corul ne-am închinat şi noi, cei prezenţi în sală. Purtaţi în prezenţa Domnului prin cântările înălţătoare, am uitat de timp, de grijile noastre mărunte şi ne-am liniştit inimile în El. Şi cum să nu te luminezi de bucurie când îţi întorci privirile spre El?!


Toţi cei care doresc să susţină lucrarea corului Laudă Mielului, fie financiar, fie în rugăciune, sunt foarte bineveniţi. Poate tu nu poţi să fii un misionar pe alte meridiane, poate nu poţi să cânţi ca şi ei, dar poţi fi partener cu ei în rugăciune, şi asta nu e deloc puţin lucru. Un motiv pentru care eşti chemat să te rogi, dacă Domnul îţi pune pe inimă, este dorinţa lor de a duce vestea buna prin cântare pe meleagurile României şi românilor din Franţa, Germania, Austria, şi alte ţări europene. Planurile de viitor ale corului includ un turneu în Europa, cu accent pe lucrarea din România, în vara anului 2010. Susţine-i în rugăciune pentru aceste lucruri, ca Domnul să le pregătească inimile şi calea, şi să atragă la El mulţi oameni care încă rătăcesc şi au nevoie de Domnul Isus.

Domnul să fie lăudat pentru lucrările Lui mari şi minunate, pentru purtarea Lui de grijă de zi cu zi, în lucrurile mari şi în lucrurile mici din viaţa noastră. Haideţi să-L lăudăm cu toţii din inimi curate, prin cântul nostru, şi mai ales prin vieţile noastre trăite în sfinţenie pentru El!

Claudia Păduraru

Note:


• Pentru mai multe informatii despre corul Laudă Mielului vizitaţi: http://www.laudamielului.org/

• Dacă doriţi să urmăriţi înregistrarea video a serviciilor de la Chicago, puteţi accesa site-ul http://www.rbc-chicago.org/ Programele la care a participat corul sunt cele din data de 7-25-2009 PM şi 7-26-2009 AM (vedeţi lista din partea de jos a paginii).

• Pentru donaţii îi puteţi contacta pe fraţii din lista următoare: http://www.laudamielului.org/old/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu