vineri, 25 decembrie 2009

Marcu Nichifor

Din galeria de aur, va invitam la o intalnire cu Marcu Nichifor, realizata de Vladimir Pahomi, in vizita la Iasi:


7 comentarii:

  1. Amintiri frumoase din partea unui pioner al rugaciunii. Cand venea la tineret ne era frica de el. Odata ne-a oprit din rugaciune pentruca rugaciunile noastre nu treceau tavanul....

    In viata am intalnit numai doua persoana de care nu scapam fara sa ma puna pe genunchi la rugaciune, fratele Nichifor si fratele Stefanica (Dumitru Stefan) fostul pastor din Constanta, prieten intim cu fratele Nichofor, oameni ai rugaciunii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiti binecuvantat cel care ati reusit sa readuceti in amintirea noastra un asemenea OM al RUGACIUNII! Pentru cine l-a cunoscut mai indeaproape, se stie faptul ca nu poate fi contestata aceasta latura a omului MARCU NICHIFOR! Nu stim daca au existat multi oameni de talia lui in lumea crestina! Faca Domnul Isus sa iasa la iveala roadele rugaciunilor acestui om special!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim Domnului pentru asa frati plini de Duhul lui Dumnezeu .L-am cunoscut personal si am multe amintiri frumoase despre dansul .Un om simplu dar prin care Dumnezeu a lucrat in tara noastra .Dumnezeu sa scoata citi mai multi lucratori asemena fratelui .
    viorica

    RăspundețiȘtergere
  4. frate vladimir pahomi sunteti din suceava ?cred ca ati fost de multe ori la biserica la noi in loc arbore! fiti binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
  5. zile trecute am fost la dinauti in judetul cernauti din ucraina, dinauti fiind satul unde fratele marc s-a nascut si cu tristete am constatat ca tinerii de acolo nu il cunosc ca un om al rugaciunii, concluzia la care am ajuns este ca daca fratele ar vedea nelegiuirile din biserica din dinauti, ar fii plin de manie ca Domnul Isus in templu!!!!!!!!! cei care l-ati cunoscut personal ca om al rugaciunii calcati pe urmele lui deoarece nu pacatuiti!!!!!!!! fiti un exemplu pozitiv pentru noi cei tineri!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Simona Milea (Aostacioae)20 ianuarie 2010 la 17:49

    Ce amintire placuta este aceea a unui om extraordinar...modestia si umilinta lui l-a facut accesibil tuturor varstelor si categoriilor sociale. Noi tinerii il iubeam pt. ca totdeauna avea aplicatii practice, din viata si experienta lui cu Dumnezeu si nu ne plictiseam niciodata si il doream la tineret. Ne-a vizitat de multe ori si mi-a intarit credinta cand eram copil. Ma bucur enorm ca am trait acei ani minunati in comunism printre oameni ai lui Dumnezeu care mi-au format personalitatea, m-au zidit sufleteste si m-au invatat ce inseamna sa traiesti pentru Dumnezeu in timp de persecutie. Fratele Nichifor spunea lucruri atat de adanci in cateva cuvinte simple...pe intelesul tuturor si asta l-a facut atat de deosebit. De la el am invatat sa traiesc zi de zi smerita cu Dumnezeul meu si sa nu alerg dupa ce izbeste ochiul. Mare va fi ziua cand voi revedea acesti giganti frati ai credintei: fratele Nichifor, Moldoveanu, Tonoiu, Pocsi, Dorz, Alexa Popovici si multi altii care mi-au zidit sufletul in vremuri grele. Domnul sa fie slavit pentru felul lor de viata si sfarsitul lor luminos.

    RăspundețiȘtergere
  7. e adevarat,a fost un om al rugaciuni si era asa de simplu in tot ceea ce facea si spunea ca oricine sa priceapa,M Nichifor a avut un mare rol si in viata me cind am fost tinara,un evanghelist minunat, iubit de tineri,a fost un har sa il cunosc si pe sotia lui la fel,

    RăspundețiȘtergere