marți, 23 februarie 2010

Inaugurarea noii clădiri a Bisericii Baptiste Române din Charlotte


În 14 februarie 2010 a avut loc inaugurarea oficială a noii clădiri a Bisericii Baptiste din Charlotte, păstorită de Livius Percy și Ionică Pelea. Am avut ca musafiri frații și surorile din Biserica Baptistă Română din Hickory, NC, împreună cu păstorul lor, Nelu Urs, și Dr. Titi Cocian, păstorul Primei Biserici Baptiste din Atlanta, și vicepreședinte al Asociației Bisericilor Baptiste din SUA si Canada. Din partea Metrolina Baptist Association a participat Dr. Bob Lowman, directorul executiv al organizației. Am avut de asemenea mulți musafiri din comunitatea românească locală.

Sărbătoarea bisericii a fost împodobită de cântările corului și ale mai multor grupuri instrumentale și vocale. Mesajele din Cuvânt au fost împărtășite de păstorii musafiri, Nelu Urs și Titi Cocian, iar la rugăciunea de dedicare s-au alăturat toți păstorii prezenți.

Deși inaugurarea oficială a avut loc la 14 februarie, serviciul inaugural a avut loc la 17 ianuarie 2010, când la bucuria bisericii locale a participat și fr. Cornel Vereș, păstorul Bisericii Baptiste „Evlavia” din Cluj-Napoca, și președintele Comunității Baptiste Cluj. Cu acea ocazie biserica a fost chemată la dedicare și prin mesajele păstorilor locali, Livius Percy și Ionică Pelea.

Clădirea bisericii are un sanctuar cu 300 de locuri și săli aferente pentru școala duminicală și pentru părtășie, fiind situată pe un teren de peste 6 acri.

Sărbătoarea va continua și în luna martie și aprilie când alte biserici din zonă sunt invitate să se bucure împreună cu noi.

Mulțumim Domnului pentru că ne-a ajutat să vedem terminată construcția, și mulțumim de asemenea tuturor bisericilor și fraților care ne-au sprijinit în această lucrare.

Mai multe imagini de la inaugurare le puteți vedea pe site-ul bisericii: www.RomBCC.com

Livius Percy,

Păstor

Un comentariu:

  1. Frate Livius Percy,

    Doresc fratilor nostri din Charlotte "binecuvantari", asa cum obisnuiesc fratii din Republica Moldova sa se felicite unii pe altii (imi sunt tare dragi cand ii aud) iar dumneavoastra mult har, prospetime in mesaj si slujire iar calauzirea Duhului Sfant sa fie in toate slujirile in care sunteti implicat.

    Mult har si binecuvantare

    Motora Marius Nicolae
    Botosani, Ro

    RăspundețiȘtergere