joi, 25 februarie 2010

Viorel Clintoc jr a fost ordinat la Austin






Viorel Samuel Clintoc a fost ordinat in data de 8 Noiembrie, 2009 de catre biserica Hyde-Park Baptist Church din Austin, Texas si de catre Asociata Bisericilor Baptiste Romane din USA si Canada.

La ordinare au participat pastori din partea bisericii locale, din partea Asociatiei Baptiste Americane din Austin, si din partea Asociatie Baptiste Romane din SUA si Canada.

Programul de ordinare a fost inceput printr-un cuvant de bun venit si de recomandare adus de catre Dr. Kie Bowman, pastorul senior al bisericii Hyde-Park Baptist Church. In urma unui program muzical au fost prezentate recomandarile de ordinare aduse de la cele doua comisii de examinare din cadrul Asociatiei Bisericilor Romane si din cadrul bisericii Americane.

Cuvantul lui Dumnezeu a fost vestit in prima parte de catre Dr. David Smith, directorul Asociatiei Baptiste din Austin ce cuprinde 165 de biserici locale, iar in a doua parte de catre pastorul Daniel Branzei, presedintele Asocietiei Baptiste Romane din SUA si Canada.

In cadrul programului au participat de asemenea fratele Viorel Clintoc Sr. care a avut bucuria si emotiile de a-si vedea fiul ordinat in lucrare. Au participat de asemenea frati de la biserica Romana din San Antonio, Houston, Cleveland, si alti pastori si credinciosi din Austin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu