vineri, 14 mai 2010

Conferinta pe Teme de Familie la Vancouver


In perioada 6-9 Mai 2010, la Vancouver, BC, a avut loc o Conferinta pe teme de Familie gazduita de Biserica Baptista Emanuel. Invitat special a fost fr. Cristi Ouatu de la Los Angeles. Au fost abordate subiecte de interes special pentru familiile bisericii, precum Viziunea lui Dumnezeu pentru familia crestina in perioada contemporana, Particularitatile si Beneficiile sistemului de invatamant desfasurat acasa (Homeschooling), Cresterea si Educarea copiilor dupa principiile Sfintelor Scripturi (Growing Kids God’s Way, by Gary and Marie Ezzo).

In ultima zi a conferintei, in cadrul festiv al serviciului divin de Duminica 9 Mai 2010, Biserica locala a onorat exemplul frumos de credinciosie a familiei Dandu Gheorghe si Elena care prin harul lui Dumnezeu au sarbatorit 50 de ani de casatorie binecuvantata.

Fie ca harul imbelsugat al lui Dumnezeu sa fie revarsat in continuare peste toate familiile Bisericii Baptiste Emanuel din Vancouver, BC, si peste toti aceia care il cauta pe Domnul Isus cu o inima curata!

Soli Deo Gloria!

A consemnat,
Florin Filip

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu