luni, 5 iulie 2010




In zona Sacramento-San-Francisco, week-endul de 4'th July 2010,a fost unul plin de bucurii si partasii sfinte.

Joi dupa masa, July 1'st, au sosit in zona noastra,corul fratilor nostri din Vancouver, Canada, biserica pastorita de fratele Florin Filip. Numarul lor a fost impresionant. Aproape 70 (asta pentru ca nu imi place numarul 66 =:). Domnul a rasplatit curajul lor de a pleca cu un asa numar, la un asemenea drum, cu multe binecuvantari. Unii au venit cu masinile,altii cu avionul. Joi seara, desi abea sositi si obositi de drum, au participat la un prim serviciu divin, in biserica HARUL din Sacramento (pastorita de Claudiu Valcu). Cantarile lor ne-au inviorat. Vineri au vizitat zona San-Francisco, cu frumusetile ei, iar vineri seara, au participat din nou la un serviciu divin in biserica din San-Leandro (pastorita de Ovidiu Rauca) unde Domnul a creat o atmosfera sfanta. Vineri noaptea au gazduit la fratii din San-Francisco, iar sambata si-au continuat vizita in San-Francisco, pana dupa masa cand s-au intors la Sacramento. Aici la Sacramento, au vizitat orasul vechi, Old Sacramento, si cateva locuri istorice.

Sambata seara, la biserica BETEL (pastorita de Doru Aninoiu)au luat masa, fiind apoi din nou repartizati pentru gaduire. Duminica de diminiata a fost un serviciu binecuvantat la biserica BETEL, sarbatorind si cina DOMNULUI. Programul prezentat de fratii noastri oaspeti a durat aproape 2 ore, iar mesajul transmis prin fratele Florin Filip a fost unul cu adevarat binecuvantat. S-a observat ca la baza acestui reperitoriu de cantari ale corului au stat multe ore de repetitii. Felicitari corului si dirijorului lor,fratele Sorin Tepes. Ati facut un lucru frumos pentru DOMNUL. Incurajarile pe care le-am primit din partea DOMNULUI prin aceste cantari,au fost mari. Domnul sa le rasplateasca din plin aceasta jertfa.

La sfarsitul servicilui fratii de la biserica BETEL au pregatit din nou o frumoasa agapa frateasca. A fost o partasie frumoasa, care vine in urma unei prietenii frumoase dintre fratii nostrii pastori Doru Aninoiu si Florin Filip. Ne bucuram de noua generatie de pastori pe care DOMNUL o ridica iar noi, cei "cativa doar" peste 50, ne vom stradui sa tinem pasul cu ei..

Nelu Cintean,Sacramento,CA

Un comentariu:

  1. Dragii mei,



    Ma bucur si eu de ce aud si ma rog ca Dumnezeu sa inmulteasca astfel de evenimente intre noi. Felicitari lui Florin Filip si corului care l-a insotit pentru jertfa si daruirea de care au dat dovada. Ma bucur si de bisericile care au primit slujirea fratilor din Vancouver cu atata dragoste. Domnul sa fie slavit.

    Liviu Tiplea

    RăspundețiȘtergere