vineri, 27 mai 2011

Raport misionar de la Vancouver, Canada


Pentru slava Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos si pentru bucuria fratilor care impartasesc o credinta de acelasi fel cu a noastra, va informam ca in zilele de 20-23 Mai 2011, corul Bisericii Baptiste Emanuel din Vancouver, Canada, a vizitat bisericile Betania (pastorita de Liviu Tiplea) si Betel (pastorita de Daniel Branzei) din Los Angeles.

Cu un grup de 65 de persoane (dintre care 40 de coristi) am avut harul sa ne bucuram de partasie binecuvantata, in cantare si in jurul Cuvantului lui Dumnezeu, impreuna cu fratii si surorile din sudul Californiei. Corul bisericii noastre, dirijat de Sorin Tepes, a laudat pe Dumnezeu prin intermediul a 15 cantari duhovnicesti la fiecare din cele doua servicii divine din ziua de Duminica. A fost o sarbatoare frumoasa, de placuta aducere aminte, un weekend al reintalnirilor cu prieteni dragi pe care nu i-am mai vazut de multi, multi ani… o ocazie de intarire a credintei in purtarea de grija a lui Dumnezeu!

Cu ocazia acestei misiuni la Los Angeles, am experimentat inca o data frumusetea dragostei crestine, care slujeste si care se daruieste, dupa modelul sacrificator aratat de Domnul Isus. Daca fratii din Vancouver s-au pregatit luni de zile cu cantari spre slava Domnului si pentru zidirea sufleteasca a bisericilor lui Dumnezeu, fratii si surorile din Los Angeles ne-au intampinat cu ospitalitate exemplara si ne-au oferit toate conditiile pentru o vizita memorabilia. Ne rugam ca Dumnezeu sa rasplateasca imbelsugat tuturor acelora care s-au jertfit in folosul lucrarii lui Dumnezeu!

Soli Deo Gloria!

Pastor, Florin Filip

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu