vineri, 15 iunie 2012

Biserica Harul din Sacramento - lucrări misionare în această vară

Biserica Baptistă Harul din Sacramento participă în următoarele lucrări misionare:
    1.    Fr. John Bilti împreună cu un grup de cântăreți au participat în Bisericile din North-West cu scop specific misionar de a încuraja frățietatea la misiune și strângerea de ajutoare financiare pentru grupul din Seattle care va pleca în misiune în Republica Moldova.
    2.    Tineretul Bisericii Harul împreună cu John Bilti păstorul de tineret al Bisericii, prin harul lui Dumnezeu au participat la cea de a treia editie Eastern European Conection unde am putut vesti Evanghelia mai multor națiuni.  Rezultatul primei ediții a fost Biserica Baptista Romana din Las-Vegas! Biserica Harul se bucură că a fost, și este un instrument în mâna lui Dumnezeu de la primul început al acestei lucrări.
    3.    Biserica "Orașul Harului" din las Vegas anul acesta a produs și primele roade, și trei suflete au fost botezate. Fratele John Bilti a făcut această lucrare împreună cu fratele Valer Monafu care are o contribuție deosebită la această lucrare. (foto de la prima binecuvantare)
    4.    Fr. John Bilti din Biserica Harul, Sacramento împreună cu fr. Mark Hobafcovici vor participa în luna iulie la conferințe pentru strategia misionarilor din Europa. Vor participa lideri misionari cât și păstori din fiecare țară participantă. Misiunea va începe în Londra, apoi va continua în Paris, Madrid, Roma, Tirana, Bucuresti, și se va încheia în Atena.
Tot meritul este al Domnului nostru Isus Cristos! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu