marți, 2 iunie 2009

Consiliul Uniunii s-a intalnit pentru partasie la Sarcau

Consiliul Uniunii s-a intalnit pentru partasie la Sarcau

In zilele de 6, 7 mai, membrii Consiliului Uniunii s-au intalnit la statiunea Sarcau de langa Oradea pentru un timp de partasie si discutii. Pe langa partasie, rugaciune, reflectia asupra Scripturii si relaxare, fratii care au participat au discutat probleme legate de pozitia Uniunii Baptiste fata de anumite evolutii din societatea romaneasca. Astfel a fost trimisa o adresa Parlamentului Romaniei cu un protest fata de propunerile de schimbari ale codurilor cu privire la: homosexualitate, prostitutie si incest. Membrii Consiliului au multumit Universitatii Emanuel pentru organizarea intalnirii si au exprimat dorinta de a intari si mai mult unitatea din cadrul Cultului pentru a dezvolta slujirile acesteia si marturia credinciosilor baptisti in Romania si in lume.

Comunicat de presa

22/05/2009

Bisericile Crestine Baptiste si credinciosii care sunt membrii acestora isi exprima dezamagirea fata de acordul dat de PrimariaCapitalei pentru manifestarea Gay Parade care promoveaza homosexualitatea. Consideram ca astfel de practici contravin voii lui Dumnezeu si pun in pericol valori fundamentale ale societatii si poporului roman cum ar fi: familia, procreatia si randuirea lasata de Dumnezeu pentru relatiile dintre barbat si femeie.

In calitate de credinciosi crestini care traim intr-o tara libera, consideram ca respectarea libertatilor individuale ale cetatenilor tarii nu trebuie sa fie facuta in detrimentul moralitatii si a valorilor Sfintelor Scripturi. Atasam prezentului comunicat si declaratia facuta de conducerea Cultului Crestin Baptist fata de propunerile de schimbare de legislatie in aceasta privinta.

(de pe blogul lui marius Cruceru - http://mariuscruceru.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu