luni, 28 septembrie 2009

Un weekend de exceptie

LosAngeles-ul a avut un weekend de exceptie (25-27 Septembrie 2009)!

Botezul de la Betania a prilejuit invitarea lui Valentin Popovici, care a venit de la Chicago cu toata dragostea si cu darurile de bun predicator si prieten. El a fost "inghesuit" de foarte multi din cei care-l cunosc si de altii care doreau de mult sa-l cunoasca.

Orice botez in care pastorul local are privilegiul de a-si "pune la apa" unul din copii este o sarbatoare deosebita. Paul Tiplea a avut o marturie miscatoare in biserica (a fost tradus din engleza in romana de Lidia Tiplea, mama lui, cum de fapt s-a intamplat si cu ceilalti, care au fost tradusi de cineva din familiile lor).

Adunarile, fie ca au fost la Bethel sau la Betania, au fost prilejuri pentru ca cei din bisericile din zona sa se reintalneasca intr-o atmosfera sarbatoreasca. "Asociatia" a functionat bine si de data aceasta!

Duminica seara au fost prezenti impreuna cu Liviu Tiplea si Valentin Popovici si pastorii: Radu Shtir (Glendale), Daniel Sarlea (Colton), Daniel Branzai (Abaheim).

Pe langa botezul din biserica, cateva sute de tineri romanide pe coasta de vest (pentecostali si baptisti) au avut weekendul competitiilor pentru ridicarea de fonduri misionare pentru 2010 (Charity Cup). Nu conteaza cine a castigat. Am vazut o echipa clasata pe locul doi care s-a bucurat si a sarbatorit mai mult decat toate celelalte la un loc. A fost un castig frumos pentru toti cei prezenti, in teren si pe margine. Un castig mare si important mai ales pentru ... Imparatie.

Sambata seara am fost prezent si la aniversarea de 25 de ani a bisericii pentecostale din San Bernardino (pastorita de fratele Puraci). Nu va pot spune cum a fost si cat a fost. Este suficient sa va spun ca pe mine m-au pus sa vorbesc de la ora 9 p.m. inainte. Masa a fost cu mult dupa aceea.

Nu se poate sa nu revenim cu imagini. Reveniti si voi ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu