joi, 26 noiembrie 2009

"Mainile sus" pentru Christos!

Stimati frati si surori,

Cu bucurie va anuntam ca in judetul Hunedoara a luat fiinta grupul de rugaciune al politistilor si militarilor crestini. Daca in data de 06 11 2009 eram doar 3, respectiv mr.(r) Nistor Ionut, subcomisar Bolosin Florin si subcomisar Negriu Eugen, la urmatoarea intalnire am fost 4, iar in data de 18 11 2009, la cea de-a treia intalnire am fost 12 respectiv:

Ø mr.(r) Nistor Ionut,
Ø subcomisar Bolosin Florin
Ø subcomisar Negriu Eugen,
Ø ag. sef.(r)Muresan Gheorghe
Ø ag.sef. (r) Balc Octavian
Ø plt. Adj. (r) Dumitru Ilie
Ø ag. sef. Heghedes Folin
Ø ag. Chesches Emanuel
Ø ag. Muresan Viorel
Ø ag. pol. com. Poldea Ioan Paul
Ø plt. Cobârzan Constantin
Ø ag. Szocs Demeter - care impreuna cu sotia care si-au manisefesta dorinta ca impreuna sa-L marturiseasca pe Domnul Isus Hristos si in apa botezului, cu prima ocazie.

Mai sunt si alti politisti si militari crestini in judetul Hunedoara si nadajduim , cu ajutorul Domnului sa ni se alature.Cu o parte din acestia am luat legatura, telefonic, si si-au manifestat dorinta sa se alature grupului de rugaciune al politistilor si militarilor crestini.

Acestia sunt:

Ø subcomisar Cordea Adrian
Ø insp. Princ. Andras Iosif
Ø ag. Târlea Gelu- care de curand l-a marturisit pe Domnul Isus Hristos si in apa botezului
Ø ag. sef.(r) Patan Ioan- care de curand l-a marturisit pe Domnul Isus Hristos si in apa botezului
Ø ag. sef. Onica Ovidiu
Ø cpt. (r) Luncan Octavian
Ø mr.(r) Oltean Mirel
Ø ag. sef. (r) Zarnea Cornel
Ø plt. Gabor Gabriel
Ø plt. Ardean Florin
Ø plt. Manea Lucian
Ø ag. sef. (r) Manea Alexandru
Ø plt. Magdut Florin
Ø plt Truta Cristian
Ø plt Soanca Emil
Ø plt. Fica
Ø plt. Han

La intalnirea din data de 18 11 2009 , am stabilit ca obiective de rugaciune si implicare directa a noastra la:

I. Războiul spiritual impotriva Diavolului care, dupa 1989, in Romania a facut ravagii prin duhul de ucidere a copiilor nenascuti, atragang asupra natuinii romane blestemul varsarii sangelui neviovat. Printre primele legi dupa dupa 1989 a fost legalizarea avorturilor ( a crimei).

Psalmul 94.20, 21 Te vor pune cei răi să şezi pe scaunul lor de domnie, ei care pregătesc nenorocirea la adăpostul legii? Ei se strâng împotriva vieţii celui neprihănit, şi osîndesc sânge nevinovat.

Deuteronom 5.17 Să nu ucizi.
Deuteronom 27.25 „Blestemat să fie cel ce va primi un dar ca să verse sângele celui nevinovat!” -Şi tot poporul să răspundă: „Amin!”

Domnul Isus a nimicit moartea si pe Diavolul a care este ucigaș și pârâșul fratilor nostri.

2 Timotei 1. 9,10 El ne-a mântuit şi ne-a dat o chemare Sfântă, nu pentru faptele noastre, ci după Hotărârea Lui şi după harul care ne-a fost dat în Hristos Isus, înainte de veşnicii,dar care a fost descoperit acum prin arătarea mântuitorului nostru Hristos Isus, care a nimicit moartea şi a adus la lumină viaţa şi neputrezirea, prin Evanghelie.

Noi credem ca suntem chemati pentru a vorbi in apararea celor care nu pot sa vorbeasca si a apara dreptul la viata a celor care care sunt in pantecele mamelor.

Proverbe 31.8 Deschide-ţi gura pentru cel mut, pentru pricina tuturor celor părăsiţi!

II. Toti fratii politisti si militari prezenti au hotarat cu ajutorul Domnului sa vizitam in perioada sarbatorii Nasterii Domnului Isus azile de batrani si case de batrani si case de copii din jud. Hunedoara, sa ii colindam si din putinul nostru sa la facem un mic cadou, prntru fiecare dintre acestia.

Matei 5. 16 Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune, şi să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri.

Iubiti frati din tara, va rugam sa ne purtati in rugaciune voastre si sa ne sustineti in ceea ce facem. Urmatoarea intalnire a grupului de rugaciune al politistilor si militarilor crestini din jud. HD va avea loc in 25 11 2009, de la orele 17 00, la Biserica Crestina Baptista Sfanta Treime din Deva.
Dumnezeu sa va binecuvinteze!.

Nistor Ionut, inistor
Bolosin Florin,
Robii Domnului Isus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu