luni, 2 noiembrie 2009

Cartea lui Viorel Cuc a ajuns la final

Am fost insarcinata de Matusica(mea) Zorica Cuc din Portland, Oregon, in mod personal ca sa dau "sfoara in tzara" despre evenimentele mai putin placute noua celor ramasi despre plecarea sufletului sotului (dinsei), tatalui, bunicului, unchiului, fratele multora in Domnul, inapoi la acel care l-a pus in trupul muritor al lui Viorel Cuc. Dupa aproape 3 zile de la atacul masiv de -cord, Viorel Cuc, a pierdut o lupta cu trupul neputincios, cistigind de altfel razboiul in final, fiindca a ajuns dupa cum credem noi, dupa cuvintul Scripturii, in Sanul lui Avraam, in Canaanul ceresc, inapoi la Cel ce l-a creiat....

Cred ca atita putem sa facem si noi, doar ceea ce putem. Luptam cit putem, mai pierdem cite o lupta, dar in Isus Cristos, cistigam razboiul final... Cartea lui Viorel Cuc a ajuns la final.

Dumnezeu sa mingaie pe cei ramasi, pe cei care sint socati inca de trecerea subita a acestui om, sa-i binecuvinteze pe cei care inca isi traiesc in nechibzuiala zilele pe care le au de trait pe pamint cu viata din abundenta.

Cam atit deocamdata, urmeaza sa dau detalii despre serviciul funeral, insa daca sint dintre dvs. interesati despre mai multe4 detalii, va rog sa nu va sfiiti si sa-mi scrieti inapoi, va voi onora orice intrebare, cu cite amanunte stiu si pot sa furnizez. Domnul sa ne adune in rai pe toti!

Georgeta Ulici (AKA: Dragan)
pageulici2000@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu