vineri, 24 septembrie 2010

365 de cantari de la familia Cinteanu




Cu ajutorul Domnului, aceasta carte va fi prezentata, in acest weekend, in biserica baptista Arad Sega, unde sunt multi care indragesc aceste cantari si formatiile bisericii canta multe din aceste cantari noi, spre slava DOMNULUI. Cartea are atasat un CD unde gasiti inregistrate melodiile la toate cele 161 de piese .(inregistrarea este facuta in MP3), Aceasta pentru ca aceste cantari sa poata fi invatate mai usor si mai repede..Pe CD, titlurile cantarilor sunt si in engleza..Cartea are hard cover (coperta tare) si 355 pagini..

Cartea in Romania este administrata de familia largita HOLHOS si poate fi comandata la fratele Ghita Holhos, fostul nostru dirijor de cor la Sofronea (jud Arad) si actualmente dirijor in aceiasi biserica..la E'mailul geo_holhos@yahoo.com. si costa 65 RON cu bucata iar daca sunt cumparate in bloc, peste 5 cinci bucati se face o reducere de 5 RON la fiecare bucata. ( Deci 60 RON)..(plus taxele postale la acei din alte orase).

In STATE, lansarea cartii o vom face pe 9 Octombrie la HICKORY, North Carolina, la intalnirea anuala a prietenilor nostri aradeni si nu numai- grupul de pe spatiul virtual DESCULTI- (moderator Florian Guler)

In State avem 10 centre de distibutie..dar cartile nu au sosit inca....doar la Hickory vom avea 50 de bucati. Fie ca DOMNUL nostru ISUS CRISTOS sa fie mai mult si mai bine slavit prin aceste cantari, ....doar LUI i se cuvine toata LAUDA, SLAVA si GLORIA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu