sâmbătă, 18 septembrie 2010

Romanian Children’s Choir on Tour ... si la Nashville Tn.



In zilele de 9-10 septembrie 2010, Biserica Romana Baptista din Nashville Tn. pastorita de fr. Miu Timotei, impreuna cu Biserica Penticostala din Galatin Tn. pastorita de fr. Iulian Costea, au avut privilegiul si bucuria sa gazduiasca un grup de 26 de persoane (copii si adulti) de la Caminul Felix, Oradea, Romania.

Dupa ce au calatorit timp de 3 saptamani prin biserici din 4 state (Florida, Georgia ,Nord Carolina,Tennessee) si 17 biserici, iata ca “Romanian Children’s Choir” au poposit si la Nashville , aducand cu ei multa cercetare si inviorare sufleteasca bisericilor.

Corul a fost insotit pe tot acest traseu de fr. pastor Mircea Filip de la Biserica Baptista Romana din Phoenix, Az. de fr.Marcel Filip – director al complexului caminelor Felix, Romania si de fr. Marius Padure – dirijorul corului.

Pentru toata slujirea, cantarea si marturia intoarcerii la Domnul a multora din copii acestui camin, nu putem spune decat :

Laudat sa fie Domnul… caci El este Tatal orfanilor, Aparatorul vaduvelor…. (Ps.68:5a)

si va invitam sa cantati impreuna cu noi si ei…

“Caci daca traim , pentru Domnul traim si daca murim , pentru Domnul , murim, fie ca traim , fie ca murim noi suntem ai Domnului…”

Pastor Timotei Miu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu