marți, 1 martie 2011

26 de ani de renaștere la Phoenix


Vrem sa multumim Domnului pentru bucuria care am avut-o alaturi de First Romanian Baptist Church din PHOENIX, AZ cu ocazia aniversarii a 26 ani de la infiintare. Biserica are acum aproximativ 200 de membrii.

M-am bucurat alaturi de colegul meu, Titi Cocian, vicepresedintele R.B.A pe Est coast si de presedintele nostru Daniel Branzai. Totul a fost minunat. Felicit pe pastorul coordonator OCTAVIAN DOBOS, consiliu pastoral (Mihai Sârbu, Victor Braica, Samuel Șimăndan, Gelu Gligor, Mircea Filip), comitetul bisericii si intreaga biserica, pentru organizarea deosebita, care a dominat aceasta sarbatoare spre slava Domnului.

Impotriva atator slabiciuni ale unei biserici etnice, Domnul si-a aratat HARUL si dragostea Lui dealungul celor 25 ani in aria Phoenix,Az. La aceasta aniversare, s-au prezentat cu o cladire noua, care are toate facilitatile necesare, construita in urma cu 5-6 ani.

Biserica a fost plina. Fratele Daniel Branzai a venit din Los Angeles impreuna cu o buna parte a corului. Ei au cintat alaturi de coristii locali, dirijați de Mircea Hostiuc, Felicia Bruțiu și Adrian Stoi din Los Angeles. fanfara a fost dirijata excelent de George Bucaciuc. Ne-am simtit deosebit de bine impreuna, in prezenta Domnului. Serviciile au fost sambata seara, duminica dimineata si duminica dupa masa. Serviciul de duminica dupa masa a durat aproape 4 ore, fara sa ne dam seama cum a trecut timpul. Am luat masa impreuna intre cele doua servicii de inchinare, la cantina unei Universitati locale.

Fie ca acest popas binecuvantat sa fie o incurajare pentru biserica si cat mai multi romani din aceasta arie sa aiba o intalnire mantuitoare cu Domnul Isus prin aceasta biserica !!

Cu multumiri si cu tot respectul, Nelu Cinteanu

PS Mai multe impresii probabil vizionand inregistrarea




















































Un comentariu:

  1. Gina Teodorescu1 martie 2011 la 14:08

    Domnul sa va binecuvanteze si sa va ajute sa va inmultiti nespus de mult asa incat biserica voastra sa fie neincapatoare!
    Gina Teodorescu- Budapesta

    RăspundețiȘtergere