sâmbătă, 1 august 2009

Cum mai e pe la biserica?

Aceasta este una din intrebarile la care nu stiu ce sa raspund. In mintea mea, a intreba cum mai e pe la biserica este ca si cum ai intreba: "Cum mai e pe santier?"


Biserica este locul in care Christos "a inceput aceasta buna lucrare in voi" (Filipeni 1:6) si ... mai are inca mult de lucru.


Cea mai de dorit situatie pentru o biserica este cea descrisa in Faptele Apostolilor 9:31:


Biserica se bucura de pace ...se intarea sufleteste si umbla in frica Domnului; si, cu ajutorul Duhului Sfant, se inmultea".

Acesta este insa un deziderat pe care nu-l atingem peste tot si nu intotdeauna.

Un comentariu:

  1. Iubitilor in CRISTOS!!!!!
    Cu parere de rau o spun , ca cine pune o asa intrebare cu privire la Biserica Lui CRISTOS,
    posibil sa fie necredincios.
    Cea mai inalta expresie a voi lui Dumnezeu
    este BISERICA. Deci BISERICA , fiind de origine divina, are oameni care - nu numai ca stiu ce se face in Biserica, dar acesti oameni fiind nascuti din nou, nacuti din Dumnezeu,isi supun Bserici toata viata lor din dragoste.Imperfectiunile care pot exista in Biserica, sunt dovezile procesului de crestere.
    Biserica exista in toate locurile unde Duhul Svint, aduna pe cei care L-au primit pe Isus Cristos ca Mintuitor personal, care I se inchina
    lui Dumnezeu in duh, pastrinduse neintinati de lume.Iata de ce zic, cel credincios Donului, este arhi informat despre viata Biserici,el fiind parte din aceasta viata. Slavit sa fie Domnul acum si in veci vecilor!

    RăspundețiȘtergere