joi, 16 iunie 2011

O ZI DE SARBATOARE LA HICKORY

Cinci baieti si doua fete, cu varste intre 14 si 18 ani, L-au marturisit pe Domnul Isus ca Mântuitor în apa botezului în biserica din Hickory
- Ilinca Scalco, din Greensboro, NC- Biserica misiune a bisericii din Hickory; Ea a venit insotita de familie si de intreaga biserica locala din Greensboro, insotiti de fr. Ioan Soare, diacon misionar.
- Rachel Ivan, din Biserica din Hickory
- Timotei Crisan, din Biserica Golgota Detroit, MI; el a venit insotit de familia lui (de mentionat ca tatal lui, Beni Crisan – diacon, a avut si cuvânt din partea Domnului);
- Timotei Netza, din Biserica din Hickory;
- Vitalie Slivka, din Biserica din Hickory
- Mark Vasiu, din Biserica din Hickory
- David Vasiu, din Biserica din Hickory
Tinerii candidati au adus inaintea bisericii marturii pline de emotie si de putere, ilustrând in mod practic realizarea nasterii din nou in viata lor, inainte de actul botezului.
Au vestit cuvântul Domnului:
- Beni Crisan, diacon al bisericii din Detroit, MI. Dânsul a vorbit despre noua calitate de copil al lui Dumnezeu si ce implic aceasta.
- Soare Ioan, diacon misionar, care a transmis bisericii Domnului mesajul ca viata crestina se traduce prin fapte de slujire crestineasca.
- Nelu Urs, pastorul bisericii baptiste din Hickory, care a vorbit despre necesitatea si semnificatia botezului nou testamental, si, despre umplerea cu Duhul Sfant ca o porunca si un privilegiu al fiecarui credincios in contextul partasiei crestine.
Au slujit toate formatiile muzicale ale bisericii din Hickory: corul bisericii, orchestra bisericii, corul tinerilor, care, coordonate cu maiestrie si umilinta de fratele pastor Iacob Brancovan, au inaltat imnuri de lauda Creatorului si Mantuitorului nostru.
Un scurt program de inchinare, prin muzica si poezie, a avut si biserica misiune din Greensboro, copiii si adultii.
Botezul a fost oficiat de catre pastorul Nelu Urs.
Dupa oficierea actului botezului a avut loc si punerea mainilor,lucrare oficiata de catre pastorul Nelu Urs impreuna cu fratii Beni Crisan si Ioan Soare, urmata de Cina Domnului, la care au luat parte pentru prima data cei adaugati la numarul celor mântuiti, de Rusalii 2011 .
La incheierea serviciului divin, Sarbatoarea de Rusalii a continuat cu o masa de dragoste, in incinta bisericii, la care au fost invitati toti cei prezenti.
Dupa amiaza, Sarbatoarea s-a prelungit printr-o partasie speciala cu fratelepastor Pit POPOVICI, care, in stilul sau personal, a vestit cu putere mesajul practic al lucrarii, cu si prin Duhul Sfant.


http://www.ustream.tv/recorded/15346216

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu