miercuri, 25 martie 2009

Conferinta pastorala din Florida

Pe data de 19 si 20 Februarie 2009 a avut loc in Hollywood FL, traditionala conferinta pentru pastorii din bisericile baptiste romane ale Asociatiei.

Tema conferintei a fost „Liderul Spiritual“ si materialul prezentat a fost preluat din cartea „A Spiritual Leader“ by Zac Poonen. De asemenea au fost prezentate si diferite lucrari relevante pentru nevoile spirituale din biserici. Au participat frati pastori si lucratori din Romania, New York, Hickory NC, Chicago IL, Cleveland OH, Akron OH, Atlanta GA, Nashville TN, San Antonio TX, Phoenix AZ, Naples FL, Palm Beach FL, si Hollywood FL.

(Click pe imagine)

Ca in fiecare an, si de data aceasta, conferinta a fost o ocazie binecuvantata in care pastorii au putut sa petreaca timp impreuna, sa se roage si sa interactioneze pe subiectele prezentate la acest eveniment.

Bisericile locale, ca organizatoare ale evenimentului, s-au bucurat de bogatia de Cuvant cu ocazia serviciilor divine la care pastorii musafiri au predicat si au fost o reala binecuvantare.
Incurajam toate bisericile romane baptiste din SUA si Canada, sa-si sustina pastorii si lucratorii in a participa la acest eveniment anual.

A consemnat - Florin Vancea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu