vineri, 18 septembrie 2009

Victorie !!

Sa se bucure toti credinciosii si sa-L slaveasca pe Domnul care este inca pe tron si ASCULTA RUGACIUNEA copiilor Sai. Titus.

From: hmihet@liberty.edu



Dragi Prieteni,

Dumnezeul nostru Atotputernic ne-a daruit o victorie minunata in Pensacola! Dupa 10 ore de marturie si argument, Judecatoarea Casey Rodgers de la tribunalul federal din Pensacola a declarat pe Frank Lay si Robert Freeman “NOT GUILTY,” adica NEVINOVATI pentru rugaciunea pe care au rostit-o. Verdictul a fost pronuntat in favoarea lui Robert si Frank, si impotriva Statului American (care a adus cazul impotriva lor la cererea lui ACLU) la 6:28 p.m. Central Standard Time.

Dupa cum stiti, Frank si Robert riscau inchisoare pentru sase luni, amenzi de $5,000 fiecare, si confiscarea pensiilor lor, numai pentru ca au rostit o binecuvantare inocenta inainte de a servi o masa de apreciere cu alti adulti adunati la scoala lor.

Nu am sa uit niciodata ceea ce a urmat verdictul. Cea mai mare sala din tribunalul din Pensacola, plina pana la limita, a izbucnit in plans, cu lacrimi de bucurie. Unii plangeau in hohote. Altii se imbratisau. Altii aplaudau. Si la urma ne-am rugat cu totii – exact acolo in tribunal – sa multumim Tatalui pentru izbanda!

Cand am iesit afara, am fost intampinati de peste o mie de oameni – care au indurat o ploaie torentiala toata ziua – pentru ca sa ne sprijine in rugaciune acolo. Cu totii au strigat si aplaudat inspre cer. Unii au condus peste 10 ore ca sa fie in Pensacola. In timp ce noi eram in tribunal, ei au inconjurat tribunalul in cercuri mari de rugaciune. I-am auzit din inauntru cum se rugau si cantau “Maretul Har.”

Cel mai minunat moment din procesul indelungat si crunt a avut loc atunci cand Judecatoarea Casey Rodgers – care a fost foarte aspra cu noi toata ziua – mia intrerupt argumentul final ca sa-mi puna o intrebare. Ceea ce a urmat a fost mana si puterea lui Dumnezeu manifestata pentru toata lumea:

JUDECATOAREA: Domnule Mihet, clientul tau a fost auzit de cineva ca a zis ca el nu poate sa-si parcheze credinta in parcare la scoala si sa nu o ia cu el inauntru in scoala. A zis ca credinta lui va radia afara din el oriunde este, chiar in scoala. Asta inseama ca el a intentionat sa incalce decretul pe care l-am dat eu, care interzice rugaciunea in scoala.

HM: Nu. Cu respect va spun ca sunte-ti gresita.

JUDECATOAREA: Atunci ce inseamna?

HM: Inseamna ca el nu poate sa schimbe ceea ce el este atunci cand paseste in scoala, si ca roada Duhului va radia afara din el chiar si in scoala, inclusiv dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia, blîndeţa, si înfrînarea poftelor. Au ajuns acestea sa fie o crima in tara libertatii?

JUDECATOAREA: Clientul tau de asemenea a fost auzit ca a zis ca el nu poate sa ingrijeasca asa cum trebuie de elevii lui fara ca sa aiba dragostea lui Isus in inima cu el in scoala. Ce inseamna asta?

HM: Asta inseamna ca el este neputincios prin puterea lui proprie, si nu poate sa faca nimic. Dar prin puterea lui Isus care este in inima lui, el poate sa faca orice.
------
Verdictul de achitare a urmat cu putin timp dupa aceasta. Dumnezeu este MARE, si SFANT. Slava lui pentru aceasta izbanda! Cu ajutorul Sau, Robert si Frank astazi sunt liberi si sarbatoresc acasa cu familiile lor.

VA MULTUMESC LA TOTI DIN INIMA PENTRU SPRIJINUL SI RUGACIUNILE VOASTRE FIERBINTI INALTATE SPRE CER. STIU CA ASA DE MULTI DINTRE VOI ATI PURTAT ACEASTA POVARA IMPREUNA CU MINE, SI NU AS FI PUTUT FACE NIMIC FARA VOI SI FARA DOMNUL.

Lupta noatra in Santa Rosa nu este gata inca. Am lansat un atac legal impotriva decretul acesta nedrept si neconstitutional care a adus aceste atrocitati impotrival copiiilor lui Dumnezeu. Am sa va scriu mai mult despre aceasta in curand.

Pana atunci, daca doriti mai multe detalii, video sau fotografii despre evenimentul istoric de astazi, puteti vizita aceste linkuri:

"Not Guilty" -- Fox 10 News Interview on Courthouse Steps

Prayer in School Decision - Not Guilty -- NBC 15 News Story

Lay, Freeman found not guilty -- Pensacola News Journal

Criminal Contempt Trial Photo Gallery 1

Criminal Contempt Trial Photo Gallery 3

Al Vostru, Harry Mihet

Horatio G. Mihet, Esq.
Senior Litigation Counsel
Liberty Counsel
PO Box 540774
Orlando, FL 32854
1-800-671-1776
Offices in Florida, Virginia, Texas and the District of Columbia
Licensed in Florida and Ohio
www.LC.org ▪ hmihet@lc.org

2 comentarii:

  1. TOATA SLAVA SA FIE A LUI DUMNEZEU!FELICITARI AVOCATILOR

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu lucreaza si e pe tronul LUI
    Ps.148:7Lăudaţi pe Domnul de jos de pe pământ...
    11împăraţi ai pământului şi popoare toate, voievozi şi toţi judecătorii pământului,
    14El a înălţat tăria poporului Său: iată o pricină de laudă pentru toţi credincioşii Lui, pentru copiii lui Israel, popor de lângă El. Lăudaţi pe Domnul!

    RăspundețiȘtergere