vineri, 4 iunie 2010

Lauda Mielului







Duminica, 23 Mai, am trait bucuria de a avea in mijlocul nostru, corul barbatesc Lauda Mielului. In cadrul serviciului de dimineata corul a cintat in Biserica din Portland, pastorita de fratele Nelu Brisc, la serviciul de botez Nou-Testamental.
Sase suflete scumpe, Debora Cosma, Evelina Drambarean, Tatiana Coreni, Andrei Miclea, Cristian Constantin si Mihail Coreni, au marturisit in apa botezului credinta lor in Domnul Isus.
Cintarile deosebit de frumoase si bine pregatite, ale corului barbatesc, au fost dirijate cu multa maiestrie, de catre fratii Prof. Daniel Stauceanu, Prof. Iovan Miclea si Dirijor Samuel Prelipceanu.
Atit in Biserica din Portland cit si in Biserica din Beaverton, la aceste servicii, Cuvintul Domnului a fost predicat cu multa putere si elocventa, de catre fratele pastor Doru Aninoiu de la Biserica Bethel din Sacramento.
In cadrul serviciului de seara corul barbatesc a cintat in Biserica din Beaverton, pastorita de fratele Eusebiu Rusu. Apreciem din inima pasiunea si spiritul de jertfa, de care dau dovada cintaretii din acest cor, precum si cei ce se ocupa de organizarea si instruirea lor. Fie binecuvintarea Domnului, peste lucrarea deosebit de importnata pe care acest cor o face, in Bisericile din America, precum si in turneele internationale pe care le intreprinde tot la doi ani.
Merita Domnul nostru, care ne-a mintuit si ne poarta zilnic pe bratele Sale, sa fie laudat si glorificat in felul in care o face acest minunat cor de barbati. Fie cintarile pe care ei le cinta, cintari care aduc cinste Mielului, glorie Mielului, slava Mielului, LAUDA MIELULUI.

A consemnat Nelu Brisc - un vachi prieten si colaborator in lucrarea corului spre LAUDA MIELULUI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu