vineri, 17 septembrie 2010

San Leandro la 33 de ani








Multumim DOMNULUI pentru aceasta Duminica binecuvantata.
Impreuna cu fratele Iosif Serac si cu Daniel Branzei am participat la aniversarea a 33 ani de la infiintarea bisericii din San-Leandro, pastorita azi de Ovidiu Rauca.
Dupa ora de rugaciune, condusa de Stefan Ghisecu, care este pastor cu tineretul la biserica HARUL si care ajuta lucrarea cu tinerii si din biserica din San-Leandro, a inceput serviciul divin.
Servciul a inceput, cu cateva cantari frumoase cantate de tinerii din Los Angeles, (tineri din ambele biserici Betaia (Liviu Tiplea) si Betel (Daniel Branzei). Cineva spunea .."betelania " =:)
Dupa cateva cuvinte de salut a frateleui Adrian Onofrei, Iosif Serac si Nelu Cintean, intercalate cu minunatele cantari ale corului barbatesc Lauda MIELULUI, dirijat de Sami Prelipceanu, a urmat mesajul fratelui Daniel Branzei. Un mesaj minunat cu aplicabilitate practica. Facand apel la varsata cand DOMNUL Isus si-a incheiat lucrarea (33 ani), fratele Daniel spunea "33 ani insemna pentru EL
1) Gata pentru suferinta ..(Totus EL suferintele noastrea ..le-a purtat..-Isaia 53:4.
2) Gata pentru iertare.."Tata iarta-i,ca nu stiu ce fac.(Luca 23:34) si aici a facut o pauza si a intrebat biseric: "Sunteti gata sa iertati pe toti aceia care v-au gresit, fie ei chiar si pastori care au trecut pe aici sau lideri actuali ai bisericii?" Si toti au ridicat mana SUS...Ce Frumos!..si
3) Gata pentru inaltare..(respectiv,noi pentru rapire). Pentru CRISTOS DOMNUL aceasta a insemnat 33 ani..!! Ce inseamna pentru noi acest popas?!.. Un mesaj binecuvantat. La sfarsit a urmat o "masa bogata" ca la noi la romani.
DOMNUL sa binecuvinteze jertfa fratilor din San-Leandro la acest popas binecuvantat la care au participat frati din Sacramento, San-Ramon, Los Angeles, Portland si alte biserici...(biserica fiind plina ochi).
Iar fatelui Ovidiu Rauca, pastorul bisericii, inca 33 ani de pastorire in aceasta biserica.

Nelu Cintean,Sacramento,CA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu