vineri, 15 ianuarie 2010

O noua victorie!

Dragi Prieteni,

Ieri am castigat o victorie importanta si grozava impotriva lui ACLU!

De SAPTE ani luptam impotriva lui ACLU in apararea unui monument cu cele Zece Porunci afisat in tribunalul din Grayson County, Kentucky. Organizatia ACLU – in eforturile lor de a “purifica” locurile publice de orice semn Crestin – a dat in judecata pe Grayson County in 2002, si a castigat initial cateva victorii la tribunalele de prima instanta, care au rezultat in demolarea monumentului. Dar noi nu ne-am dat batuti, si am apelat la tribunalele de mai sus.

Ieri, Curtea Federala de Apel din Circuitul Sase al Statelor Unite a decis ca monumentul cu Cele Zece Porunci din Grayson County nu incalca – ci este protejat de – Constitutia Americii. De obicei, cand un tribunal superior anuleaza decizia incorecta a unui tribunal inferior, ii commanda tribunalului inferior sa conduca un nou proces, si sa incerce din nou sa ajunga la rezultatul corect. Dar in acest caz, victoria noastra a fost asa de profunda si complecta, incat tribunalul de apel a ordonat tribunalului de prima instanta sa nu mai tina un alt proces, ci sa pronunte un verdict final in favorea noastra si impotriva lui ACLU! Sah si mat.

Slava Domnului pentru aceasta victorie! Din 2005, noi nu am pierdut nici un caz cu Cele Zece Porunci in tribunalele de apel. In curand, cele Zece Porunci vor fi din nou afisate la locul lor de cinste in tribunalul din Grayson County.

Victorii ca si aceasta necesiteaza multi ani, mii de ore de lucru, si o investitie de zeci de mii de dolari. Asa victorii nu ar fi posibile fara Dumnezeu, si fara oamenii Lui care iubesc America. Va multumesc din nou pentru tot ceea ce faceti pentru libertate.

In timp ce multumiti lui Dumnezeu pentru aceasta victorie, rugati-va pentru mine si pentru o alta victorie, intrucat Marti, 19 Ianuarie, voi fi din nou in tribunal federal, de data asta in Gainesville, Florida, pentru a apara un alt monument cu Cele Zece Porunci (cel din Dixie County, Florida) impotriva lui ACLU. Am sa va trimit un raport dupa acest proces saptamana viitoare, dar contez pe rugaciunile voastre si astept sa vad cum Tatal nostru atotputernic lucreaza!

In Numele si Pentru Gloria Lui,


Horatio G. Mihet, Esq.
Senior Litigation Counsel
Liberty Counsel
PO Box 540774
Orlando, FL 32854
1-800-671-1776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu