luni, 11 ianuarie 2010

Botez la Vancouver, Canada


Pentru slava Mantuitorului Isus Cristos si pentru bucuria fratilor care impartasesc o credinta de acelasi fel cu a noastra, va informam ca Sambata 9 Ianuarie si Duminica 10 Ianuarie am avut la Vancouver servicii binecuvantate de Evanghelizare si Botez nou-testamental.

Impreuna cu fr. pastor Nelu Brisc care a fost invitat sa predice Cuvantul lui Dumnezeu, si cu grupul Sunset care a laudat Numele Domnului Isus prin cantari duhovnicesti inaltatoare, ne-am bucurat sa slujim comunitatea de romani asezati vremelnic in aria Vancouver, din Canada.

Ca o incununare a sarbatorii Bisericii Baptiste Emanuel, Duminica 10 Ianuarie a avut loc un botez nou-testamental in cadrul caruia fratele Florin Filip, pastorul bisericii locale, a botezat 8 tineri care s-au intors de la pacatele lor si s-au hotarit sa traiasca dupa modelul Domnului Isus Cristos.

Multumim lui Dumnezeu pentru binecuvantarile bogate revarsate asupra Bisericii Lui din Vancouver si ne incredintam purtarii Lui de grija pentru propasire spirituala si partasie edificatoare in continuarea anului 2010.

Soli Deo Gloria!

3 comentarii:

  1. Botezul este o marturie publica a deciziei de a-l urma pe Domnul Isus. Cei 8 tineri "s-au intors de la pacatele lor" cand au decis sa il primeasca pe Domnul Isus ca mantuitor personal, prin credinta in jerfa Domnului Isus. Intoarcerea nu s-a produs prin botez.

    RăspundețiȘtergere
  2. de sigur in urma auziri oameni se intorc la domnul isus si nici botezul nu te mantuie.ci jertfa domnului isus la golgota sangele lui te curata de orce pacat.dar trebuie sa te botezi
    asa se cuvnie sa inplinim tot ce trebuie inplinit.pe aceasta tema nu-i de ajuns un mesaj ca almeu artrebui multe lamuriri.chear daca
    famenul a zis iata apa ce ma inpedica sa fiu botezat.cine crede s-e boneaza.. cine a crezut sa botezat asa cum cere cuvntul domnului marturisirea cu gura ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. salutari frate pastor Florin,
    ma bucur pentru slujirea pe care o faci!
    pastor Iulian Vasile Romania Calarasi

    RăspundețiȘtergere