duminică, 24 mai 2009

Aleluia! Slava Mielului!



Mi-este foarte greu sa gasesc ceva in trecut care sa rivalizeze cu bucuria de a vedea pe Internet serviciul de inchinare prilejuit de intalnirea corurilor de tineret de la Chicago, ieri 24 Mai 2009.


Poate ca imensitatea cladirii in care a predicat pe vremuri celebrul Mody, faima ei binecunoscuta au contribuit la reactia mea. Cu siguranta insa ca mai mult au contribuit frumusetea programului, farmecul tineresc si calitatea muzicii ascultate.



N-am crezut ca romanii pot pune la cale o manifestare de o asemenea anvengura!



Vizionarea inregistrarii programului ar produce bucurie pana si conducatorilor vremelnici ai Romaniei care ar putea admira realizarile romanilor departe de tara lor de bastina si marturia lor frumoasa in multicolorul mozaic etnic american.

Ar trebui sa mentionez, pe rand, pe toti si pe toate care s-au succedat in program, dar n-am s-o fac. Sper sa ii vedeti si voi in inregistrarile care vor fi postate pe site-ul bisericii baptiste din Chicago. (Sper sa primim curand adresa de accesare).



Partea I

Partea II

O mentiune speciala pentru Valentin Popovici, care a fost, ca intotdeauna un crainic complex si competent si un neintrecut vestitor al Evangheliei.


O menitune speciala ar merita si dirijorii, in frunte cu neobositul Samuel Prelipceanu, fara entuziasmul caruia manifestarea n-ar fi avut loc.



Ar mai trebui mentionat si un donator care a sustinut funanciar masiv inchirierea salii, dar ... il stie si-l va rasplati Dumnezeu.



Aleluia! Slava Domnului! Ne-ati aratat ca se poate! Am vazut ce semne bune are viitorul generatiei tinere de astazi.


Daniel Branzai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu