marți, 12 mai 2009

Bethel cu Harul sau Harul la Bethel

(click pe imagini)







Duminica 3 Mai, 2009, la Sacramento a avut loc o mare sarbatoare crestina.
Pentru prima data, doua biserici baptiste din acelasi oras au avut Botez si Cina Domnului impreuna.

Pentru realizarea acestui eveniment, ei au inchiriat sala folosita acum doi ani pentru tinerea Conventiei Asociatiei Baptiste din USA si Canada. Multimea celor prezenti a umplut aproape toate locurile, participantii find aproximativ de doua ori mai multi decat membrii celor doua biserici.

Pastori celor doua biserici baptiste care au organizat aceasta intalnire sunt: Doru Aninoiu, Crisan (Biserica Bethel) si Claudiu Valcu, Ioan Cintean si Stefan Ghinescu (toti de la biserica Harul).

Cu aceasta ocazie, corul barbatesc "Lauda Mielului", cunoscut pentru turneele din Europa, a cantat si dimineata si dupa amiaza. Anul acesta, ei isi vor continua lucrarea cu vizite la Los Angeles, Phoenix si Chicago.

Alaturi de ei, corurile bisericilor locale au completat foarte frumos inchinarea prin muzica.

Dimineata a avut loc botezul celor sase persoane care L-au marturisit pe Domnul Isus ca Mantuitor personal, iar dupa amiaza a avut loc "punerea mainilor" si "Cina Domnului".

Pentru mine, a fost o mare bucurie sa-i privesc pe cei doi pastori (Doru Aninoiu si Claudiu Valcu) in acelasi baptister si apoi impartind impreuna Cina Domnului. Este un exemplu bun care ar putea fi urmat si de alti pastori care-si desfasoara activitatea impreuna in acelasi oras al Americii.

Pana voi primi si alte imagini de la acest extraordinar eveniment, iata o poza cu corul "Lauda Mielului" (click pe imagine):



Daniel Branzai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu