vineri, 1 mai 2009

GANDURI LA INCEPUT DE DRUM

Motto : " Caci mie nu mi-e rusine de Evanghelia lui Christos ... "
/Apostolul Pavel/

(Click pe imagine)





GLOBAL IMPACT MINISTRIES (engl) sau EVANGHELIA FARA FRONTIERE (rom) este numele misiunii la care Dumnezeu ne-a chemat cu mai bine de sapte ani in urma. Calatorim din loc in loc si ducem oamenilor VESTEA BUNA - aceea ca Domnul Isus Christos, Fiul lui Dumnezeu a murit si a inviat pentru ca toti cei ce se incred in EL si-l primesc in inima lor prin pocainta sincera sa poata sa fie mantuiti. Iar celor mantuiti le aducem aminte ca au datoria sa traiasca la inaltimea numelui pe care-l poarta.

In anul 2008 Dumnezeu ne-a ajutat sa slujim in 10 tari.

Viziunea noastra este ca si-n calatoria misionara din anul 2009 sa ajungem in cat mai multe locuri din Romania si Europa. Ne asteapta orfanii, saracii, vaduvele, pensionarii, bolnavii, misionarii; vom poposi in adunari mari si mici, in azile si orfelinate si vom folosi orice ocazie pe care ne-o ofera STAPANUL ca sa transmitem dragostea LUI.

Iar ca sa implinim chemarea pe care EL ne-a dat-O avem nevoie de sanatate, protectie, intelepciune de Sus si resurse. Iata de ce va rugam din inima sa ramaneti impreuna cu noi in rugaciune si post in lunile care urmeaza (12 Mai - 12 August 2009), intelegand ca lucrarea pe care noi o implinim este in acelasi timp si lucrarea tuturor acelora care ne cunosc si sunt alaturi de noi. Suntem bucurosi sa avem frati si surori ca si Dumneavoastra, motiv pentru care va imbratisam cu dragoste sincera si va multumim din inima pentru intelegere si sustinere.

Dorinta noastra este ca Dumnezeu sa va rasplateasca jertfa si sa va binecuvinteze viata, familia si slujirea .

Fratele Mihai & Sora Any.

Vineri, 2 Mai 2009 - GLENDALE, AZ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu