marți, 23 iunie 2009

Cu cantec, in Florida







Sarbatoare la Naples, Florida

Pentru tanara biserica din Naples, Florida, duminica, 14 iunie 2009, a fost o zi de aleasa sarbatoare si bucurie sufleteasca. Saizeci de frati tineri, reprezentand bisericile din Cleveland, Akron, Hickory, Atlanta si Hollywood, grupati in corul barbatesc Agape, si-au dat intalnire, inca de sambata, 13 iunie la Naples, Florida, pentru practica si repetitii. Intr-o atmosfera de bucurie si entuziasm tineresc, sub indrumarea fratilor dirijori Iacob Brancovan, Marius Bahnean, Florea Burca, Otniel Ciurdar si Alin Lazarescu, au repetat cantarile, pe care le-au adus apoi ca o ofranda de bun miros Domnului, in cadrul celor doua servicii de duminica.
Pentu multii prieteni prezenti, ca si pentru fratietatea din sudul Floridei, fratele Tibi Rata a predicat Cuvantul Sfant cu multa putere si har.


Multumim pe aceasta cale tuturor bisericilor si fratilor pastori care au incurajat si ingaduit acestor tineri inimosi sa vina la Naples pentru a-L lauda pe Domnul si a constitui, in acest fel o incurajare deosebita pentru fratietatea din loc. Cu totii s-au comportat impecabil pe tot timpul sederii lor aici. Domnul oricarui har sa-i aibe in paza Sa!


Multumim de asemenea tuturor surorilor pentru mancarea deoasebit de gustoasa oferita celor prezenti. Domnul sa rasplateasca fiecareia!


Acum fiecare s-au reintors la casele lor, dar ecoul acelor clipe de glorie si har, vor ramane pentru multa vreme in inima si memoria fratietatii din Naples.


A consemnat Titus Mihet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu