miercuri, 24 iunie 2009

Tabara de la Toronto




An de an, Biserica Baptista Romana din Toronto, organizeaza un camp pentru tinerii romani din bisericile romanesti din Ontario si Montreal in incercarea de a uni bisericile si lucrarile lor, de a aduce tinerii intr-un cadru al cunoasterii reciproce si, totodata, cu scopul de a crea un mediu in care tinerii sa invete caile Domnului si raspunsurile Lui la provocarile ce le stau inainte.


Prin bunavointa Bisericii Baptiste Maghiare din Toronto, aceasta intalnire este organizata la camp-ul ce ii apartine, in zona Orilia, la aproximativ 110 km N de Toronto. Anul acesta a fost folosit week-end-ul lung din 16-18 Mai pentru ca tinerii sa poata petrece impreuna trei zile.

Fr. Livius Percy, presedintele Romanian Missionary Society, insotit de sotia dumnealui, sora Mariana, au fost invitatii nostru. Mesajul a fost foarte relevant, fiind unul dintre motivele pentru care tinerii au dorit in mod deosebit sa participe - "Pregatirea pentru casatorie".

Pe langa studiu biblic tinerii au avut parte de activitati sportive, seara de concursuri si scenete, movie night, intregite de o atmosfera deosebita datorata frumusetilor naturii ce ne inconjurau. Suntem recunoscatori lui Dumnezeu pentru binecuvantarea de care a facut parte tinerilor prin acest camp si speram, cu ajutorul Lui, ca aceasta initativa sa fie continuata an de an.


Mircea Toma

nlmtoma@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu