vineri, 26 iunie 2009

Re-alegeri in Moldova

Dragi prieteni,


Dumnezeu conduce toate naţiunile pământului. El schimbă vremurile şi împrejurările. El răstoarnă şi pune pe împăraţi. El dă înţelepciune înţelepţilor şi pricepere celor pricepuţi. El descopere ce este adânc şi ascuns. Indiferent de circumstanţe, El îşi aduce la îndeplinire voia Sa.
Chiar dacă nu înţelegem pe deplin cauzele care au adus ţara noastră la această criză politică şi economică, sunt sigur că Dumnezeu ţine în control toate evenimentele care au avut loc după alegerile din aprilie, inclusiv organizarea alegerilor anticipate. Dumnezeu este suveran în deciziile Sale, dar tot El ne spune: „Eu chem un om ca să împlinească planurile Mele.”


Alegerile din 29 iulie 2009 sunt extrem de importante şi reprezintă o nouă şansă pentru viitorul ţării noastre. De aceea, vă îndemn, în numele lui Isus, în fecare miercuri pe parcursul acestei campanii să ne unim cu toţii în post şi rugăciune, ca în ziua de miercuri a alegerilor cât mai mulţi oameni să fie călăuziţi de Duhul Sfânt. Doar făcând o alegere după voia lui Dumnezeu putem schimba răul în bine. Să conştientizăm dar răspunderea pe care o avem fiecare în aceste alegeri şi să nu uităm că orice vot contează. Chiar dacă situaţia ni se pare extrem de grea şi imposibil de schimbat, să ne amintim ce-a spus Dumnezeu prin profetul Ieremia: „Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.”

Valeriu Ghiletchi
www.valeriughiletchi.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu