joi, 8 octombrie 2009

Cornilescu cheama la misiune

Dragi Frati,

Daca aveti bunavointa si considerate un mesaj important pentru romanii de pretutindeni, va rog sa publicati anuntul de mai jos pe site-urile sau blog-urile cu care lucrati/ colaborati.

Proiect de Misiune în România

Departamentul de Misiune al Uniunii Bisericilor Baptiste din România organizează pentru luna Octombrie sau cu ocazia sărbătorii Zilei Mulţumirii, o colectă specială destinată proiectelor misionare locale. Proiectul misionar naţional de anul acesta vizează o zona din Oltenia si mai precis satul Slaşoma, sat natal al celui ce a tradus Biblia in limba română şi anume fratele Dumitru Cornilescu. Slaşoma este situat la jumătatea distanţei dintre oraşele Craiova si Drobeta Turnu Severin. Este deja cunoscut că aici nevoile spirituale sunt extrem de evidente şi astfel că ne propunem re-plantarea unei biserici. De aceea, am dori să atragem atenția credincioșilor baptiști români că ne dorim intensificarea rugăciunile pentru această zonă și în aceși timp dorim să oferim bisericilor posiblitatea de a contribui financiar. Fondurile strânse astfel vor fi exclusiv folosite pentru acest proiect misionar.

Pentru mai multe informații legate de colecta specială organizată cu ocazia sărbătoriri Zilei Mulţumirii sau intr-una dintre duminicile lunii Octombrie, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de mai jos. Mai mult, dacă doriţi proiectul scris sau doriţi să prezentați bisericii un scurt material informativ în format PowerPoint, vă rugăm să scrieți la adresa: misiunebaptista@gmail.com.


In slujba Lui,

Alexandru Vlasin

Coordonator Departament de Misiune,

Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din România

www.uniuneabaptista.ro, misiunebaptista@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu