luni, 5 octombrie 2009

Sarbatoare in RBA la Sacramento




Iata ca este din nou duminica seara .... si multumim lui DUMNEZEU pentru partea de HAR din acest weekend.



La biserica HARUL din Sacramento, am avut un botez nou testamental ( cel de al treilea in acest an), in care doua suflete ( fratii de corp Vitalie si Eduard IRICIUC) veniti din Republica Moldova,l-au primit pe DOMNUL ca Salvator.

Actul botezului a fost oficiat de Sr pastor Claudiu Eugen Valcu Cu aceasta ocazie,am avut 3 zile de evanghelizare(Vineri-sambata-duminica) impreuna cu fratele Mihai Sirbu din Arizona.Mesajele au fost binecuvantate.

La bucuria bisericii,au participat si celelalte doua biserici BETEL si SPERANTA, prin pastorii lor Doru Aninoiu (Betel), care a avut un binecuvantat mesaj, duminica dimineata, la serviciul de botez si John Bilti (Speranta) care a incheiat, seara de sambata cu rugaciune. Impreuna cu ei au fost si pastorii lor colaboratori (Sandu Crisan-pastor pensionar-Betel si Victor Sanduleac, Speranta). La punerea mainilor a participat si pastorul Stefan Ghinescu, pastorul tieretului din biserica HARUL.

La fel, la atmosfera de sambata seara a contribuit si corul LAUDA MIELULUI dirjat de Sami Prelipceanu.

Multumim DOMNULUI pentru buna colaborare a lucratorilor din via LUI, din zona noastra!! Duminica, intre cele doua servicii,de botez (dimineata ) si punerea mainilor si cina (seara), am avut cu totii o frumoasa agata frateasca!! Slava DOMNULUI pentru aceste zile,binecuvantate!

Dupa serbarea de la LOS Angeles din duminica trecuta, avuta cu ocazia botezului din biserica Bethania, avandu-l ca oaspete pe fratele Valentin Popovici, am putea spune ca si in Sacramento a avut loc "un mic congres" in acest weekend. Dumnezeu lucreaza printre romanii din VESTUL Americii!! Slavit sa fie EL!!
Nelu Cintean, Sacramento, CA
PS..Pozele inca nu le-am descarcat..o sa le trimitem in aceste zile....Sa aveti o saptamana binecuvantata!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu