miercuri, 15 aprilie 2009

O carte pentru voi


In Romania a avut loc reeditarea unei carti foarte apreciate pentru sotii: "Partenera creativa" - de LINDA DILLOW

"Cartea “Partenera creativa” nu este un manual despre feminitate si nici nu-si propune sa fie un studiu exhaustiv despre casatoria crestina. Ea este un fragment ales, impodobit cu sfaturi practice, pentru femeile care doresc sa fie sotii in sensul aratat de Scripturi, in ciuda falsei evolutii culturale pretinse de unii.

Am avut deosebita placere s-o cunosc pe Linda Dillow nu numai ca sotie a unui student din seminarul nostru, ci si ca prietena si sora in credinta in Domnul nostru Isus Hristos. Am vazut-o atat acasa, cat si in timpul unor manifestari publice. Ea inspira incredere celui ce o priveste. Cu o liniste plina de forta, care aminteste exemplul femeilor din prima epistola a lui Petru, ea combina frumusetea interioara cu taria credintei sale. Stilul ei rafinat ne arata o inima pregatita sa-i slujeasca pe altii, severa dar placuta.

Linda nu tine predici. Ea nu scrie nici tehnic, nici sarcastic. Cuvintele ei sunt o aplicatie inteligenta si judicioasa a ceea ce le spune Biblia nevestelor. Ea zugraveste casatoria cu trasaturi de penel sigure, redandu-i femeii casatorite demnitatea si semnificatia originare
...
Jeanne W. Hendricks


Mai multe amanunte in
Informatia Familiei !

In Statele Unite o puteti cumpara si citi in limba engleza
(aici)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu