duminică, 19 aprilie 2009

Sarbatorile partasieiUrmand exemplul altor bserici care se afla in aceeasi localitate (Detroit, Atlanta, Vancouver-ul de Canada, Sacramento, Miami) cele doua biserici baptiste din Los Angeles (Betania si Bethel) s-au unit duminica 19 Aprilie 2009, in cadrul serviciului divin de seara la o serbare a partasiei. Intalnirea a avut loc in cladirie bisericii Betania din La Habra, care le va intoarce vizita celor de la Bethel luna viitoare.

Duminica Tomei a fost cadrul in care ne-am amintit ca Domnul Isus se arata sfintilor care stau impreuna. Ca de multe ori pana acum, orchestrele de mandoline au cantat impreuna. Sambata, corurile de tineret (pregatite pana acum de fratele Grigore Palanciuc) au repetat impreuna sub bagheta fratelui Daniel Stauceanu pentru participarea la Festivalul corurilor de tineret care se va desfasura anul acesta la Chicago.

Despre aceasta serbare si despe sarbatoarea Pastelor la Bethel puteti vedea imagini si inregistrari video aiciLiviu Tiplea, Daniel Branzai si danut Manastireanu, un prieten vechi aflat in vizita de lucru la sediul lui World Vision.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu