joi, 9 aprilie 2009

Moldova la post

Astazi dimineata a avut loc o intlinire cu pastorii din Chisinau, si s-a discutat despre situatia tensionata din tara in legatura cu protestele si devastarea celor doua cladiri de stat. Cu toti unanim au hotarat sa se anunte pentru maine o zi de post si rugaciune pentru tara intreaga si sa se alipeasca toti cei care pot. Sa ne rugam ca sa ne pazeasca Domnul de raul care se face si care ar putea unii sa faca in continuare.
In timpul postului nostru de maine, sa ne rugam ca sa zadarniceasca Domnul planul celor rai, si sa le dea izbanda conducatorilior care vor cu adevarat binele tarii si linistea si libertatea bisericii.

Deci, maine, 10 aprilie 2009, va fi o zi de post pentru toti si intreaga tara.

Va rog chiar acum, cand primiti acest mesaj, sa telefonati la toti prietenii vostri, credinciosi si necredinciosi, si sa-i chemati pe toti sa se alipeasca la acest post de maine. Scrieti la toti oamenii a caror adrese le aveti, daca aveti un blog, scrieti pe blog, telefonati la toate rudele, la toata, toata lumea si spuneti-le cat de important este acest post acuma. Mergeti la preotii altor biserici din localitati si spuneti-le ca sa cheme bisericile la acest post, comunicati la toti cei care inca nu stiu.

Explicati la oameni ca acestea este un post in care nu se mananca si nu se bea nimic, si care in tara noastra mai este numit „post negru”.

Rugam pe toti prietenii nostri din alte tari, pe cei care s-au nascut in Moldova si locuiesc acum in alte tari si pe cei care iubesc si le este scump cineva din Moldova, sa se alipeasca cu noi in acest post impreuna cu familia, prietenii si bisericile lor.

Rotaru Artiom

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu