joi, 2 aprilie 2009

Botez la Biseria Baptista Harul, Hollywood Florida

(click pe imagini)

Prin harul lui Dumnezeu in data de 20 Martie 2009. Biserica Baptista Harul din Hollywood Florida a fost inbracata in haine albe de sarbatoare celebrind marturia publica in apa botezului a cinci suflete care sau hotarat sa-l urmeze pe Domnul tot restul vieti lor. Rosemary Pungila, Cristina Pele, Rebeca Grab, Beniamin Nistor, si Josif Nistor. La acest eveniment a fost invitat Fr. Mihai Sirbu care a predicat cuvintul Domnului cu putere si un scurt mesaj avind si Ft.Petrica Gruia din Romania.

Marturia emotionanta a tinerilor a fost incununata cu un program frumos prin cintarile corului mixt condos de Ft. Dorul Pele. Corul Tinerilor si fanfara bisericii condusa de Ft. Pertica Matcau.

Tot acest program si actul botezului a fost condus si ofciat de catre pastorul bisericii Ft. Marian Chirla. Dupa masa biserica a continuat sa se bucure de un program frumos de evanghelizare si punerea miinilor cerand binecuvantarea Domnului peste cele cinci suflete prin fratii pastori, Teofil Talpes, Marian Chirla, Petrica Matcau, Mihai Sirbu, si Ft. Petrica Gruia. Iar cuvintul Domnului a fost vestit cu putere de Ft. Mihai Sirbu avind ca mesaj central “Pocatii sa se mai pocaiasca iar cei nemantuiti sa vina la Domnul.”

Multumim Domnului pentru Harul nemeritat si bucuriile de binecuvintari in astfel de momente si ne rugam ca Domnul sa-i pastreze in harul sau si sa se indure si de multe alte suflete de Romani din acesta zona.

Cornel Hanes - Hollywood, Florida

3 comentarii:

  1. Domnul sa ii binecuvanteze.
    2 Timotei 2:22

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur pentru voi, D-zeu.sa binecuvinteze copii lui care fac voia lui, mie dor de timisorenii din vermes ,bocsa etc.felicitari .

    RăspundețiȘtergere
  3. Va salutam cu Sfinte Salutari in Domnul Isus;de aici de unde Domnul a hotarat sa poposim o vreme pentru un timp (Paris), Domnul sa va Binecuvinteze si sa va rasplateasca cu viata vesnica, va asteptam la Biserica Filadelfia din Montrouge,Franta

    RăspundețiȘtergere